tirsdag den 31. juli 2012

Tunfrikadeller


Disse lækre tunfrikadeller er et hit herhjemme. Vi elsker fiskefrikadeller, og de her tundeller, er et rigtig godt og billigt alternativ til den dyre fiskefars-frikadelle :-)


2 dåser tun i vand
2 æg
2 spsk creme fraiche (jeg bruger 6% det kan man sagtens) 
4 spsk rasp 
1 revet løg 
Et godt bundt dild eller 2 tsk tørret
Et bundt purløg
Saften af 1 lime 

Fremgangsmåde:

Afdryp tunen grundigt, i en si og del tunen meget fint med en gaffel. Bland alle ingredienserne sammen, indtil det bliver til en fars. Lad fiskefarsen stå i køleskabet i en halv times tid, så den lige får lov til at sætte sig. 
Steg så ellers fiskefrikadellerne på en pande med lidt olie ved medium varme.

Jeg servere tit en remouladedressing til, for at spare nogle kalorier, istedet for rigtig remoulade. Jeg blander creme fraiche (eller andet yoghurt), let remoulade og citronsaft i en skål og bruger som dyppelse istedet, og det smager faktisk bedre end ren remoulade! :-)

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar