torsdag den 9. august 2012

Eksotisk quinoasalat


Denne her salat smager bare godt! Jeg laver altid så jeg tror at der er til dagen efter, men manden i huset får alligevel altid støvsuget skålen ;-) Server den til noget kylling eller svin. Den søde chili sauce kan du lave selv i denne her opskrift.

Til 2 personer

2 dl gul quinoa (andre farver kan godt bruges)
0,5 appelsin i små tern
0,5 mango i små tern
1 æble i små tern (jeg brugte pink lady)
4 forårsløg i skiver 
En håndfuld rosiner (40 g)
1-2 spsk sød chili sauce 
Saften fra 0,5 appelsin 
Salt 

Fremgangsmåde

Kog quinoaen som anvist på pakken og sæt den i køleskabet, mens du tilbereder resten af salaten. 

Skær frugterne i små tern, som skrevet i ingredienslisten. Bland dem sammen med rosiner, forårsløg, sød chilisauce og appelsin saft. 

Bland det sammen med den afkølede quinoa og smag til med salt.

Salaten kan sagtens stå i køleskabet, i et par timer. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar