onsdag den 8. august 2012

Kartoffel Rösti


Rösti er min absolut favorit ting, man kan gøre med en kartoffel! Og disse röstier, krydret med salt og timian er super gode og nemme at lave. Prøv dem eventuelt, med min bearnaise sauce

Til 4 röstier (2 personer)

400 g skrællede kartofler
0,5 tsk salt
1 spsk hakket timian eller 1 tsk tørret
 Olie til stegning


Fremgangsmåde:

Riv de skrællede kartofler på den grove side af rivejernet. Lig dem derefter i ret rent viskestykke, og klem alt væden ud af dem. 

Bland nu kartoflerne med salt og timian og form 4 bøffer ud af det. Röstibøfferne skal klemmes godt sammen, så de ikke smuldre ved stegningen. 

Steg nu röstierne på en meget varm pande, med en god sjat olie. Når de har fået en god skorpe, steges de færdige, ved middel varme og serveres derefter. 






1 kommentar: